Az owa-ról

 

Az owa ARMOR termékeket 1992 óta gyártják. A Francia székhelyű vállalat először Franciaországban kezdte el a termékek gyártását, majd idővel áthelyezte üzemét Marokkóba (Észak Afrika). A cég termékei között megtalálhatóak a plotter és tintasugaras patronok, lézernyomtató és fénymásoló tonerek továbbá 3D nyomtató kellékanyagok.

Az owa ARMOR kellékanyagok a világon egyedülállóan rendelkeznek SGS minősítéssel mely garantálja a folyamatos egyenletes magas minőséget. Itt nincsenek meglepetések a különböző szállítmányok között. A Cég által forgalmazott tonerek minden esetben felújított, utántöltött termékek. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezet tudatosságra, ezért minden visszagyűjtött, de már fel nem használható terméket 100%-ban újrahasznosít.

Az OWA lett az első és egyetlen ipari szervezet, amelyet a világ vezető ellenőrző, tesztelő és tanúsító társasága, az SGS tanúsítással rendelkezik e szabványnak megfelelően. Ez a tanúsítás megerősíti azoknak a termékeknek és szolgáltatásoknak az minőségét, amelyeket az ARMOR vállalja, hogy partnereinek szállítja.

Az ARMOR szolgáltatásai és gyártási folyamatainak mintegy 36 szempontja tanúsításra került a szabvány szerint, ideértve az elosztást, a gyűjtést, a válogatást, az újrahasznosítást, az újracsomagolást és a gyártást.

A tanúsítás megújítása egyértelműen bizonyítja az ARMOR Office Printing folyamatos vágyát, hogy továbbra is elkötelezze magát amellett, hogy felhasználóinak minőségi termékeket és szolgáltatásokat szállítson


kontinens